Search
 

Álláslehetőség

Álláslehetőség

13. kerületi kozmetikai szalonba új kolléganőt keresünk női és férfi teljes test waxolására.

 

Feladatkör

Nő és férfi vendégek számára teljes test szőrtelenítése minőségi waxxal, valamint szemöldök festés. A legkeresettebb szolgáltatás az intim wax.

Önálló munkavégzés, mely a gyantázáson túl, magába foglalja a szalon rendben tartását, takarítását, gyantázó gépek tisztítását, napi szinten.

Vendég kommunikációnál fontos, hogy pozitív, kedves, segítőkész légy.

 

Amit kínálunk

 

Évek óta stabilan működő teltházas wax szalon, ahol neked csak a profi munkavégzésre kell koncentrálnod.
A munkába állás előtt van gyakorlati oktatás, ahol átnézzük a technikádat és megtanítom neked azokat a praktikákat amiért a vendégeink szeretnek hozzánk járni. Biztos tudással kezdheted el a munkát.
Kártyás fizetés van a szalonban.
A vendégekkel való kapcsolattartás, késéssel, lemondással, felmerülő kérdésekkel kapcsolatban mi kommunikálunk.
Online automata foglaló rendszer
Weboldal
Hirdetések kezelése, új ügyfelek szerzése, hogy a te naptárad is tele legyen.
Valamint az anyagrendelésről is mi gondoskodunk.

Ezáltal stresszmentes munkakörülményeket tudunk biztosítani, ahol neked csak a precíz, professzionális munkavégzésre kell figyelned.

 

Díjazás

Az elszámolás százalékos rendszerben történik, melyhez szükséges katás vállalkozási forma.

Havi kereset: 340-400.000 ft, plusz borravaló, év végi bónusz.

 

 

Munkarend

Hétköznapokon 10-20 óra között vagyunk nyitva. A munkavégzés napi váltásban, vagy váltott műszakban történik, mely megbeszélés kérdése. A munkanapok során van megfelelő mennyiségű pihenő és ebédidő. Hétvégén és ünnepnapokon nem vagyunk nyitva.

 

Kit keresünk?

Olyan végzettséggel és magabiztos gyantázási tudással rendelkező kozmetikust, akinek érték a nyugalom és a stabilitás, aki hosszútávra tervez, valamint szereti a szakmáját, megbízható, empatikus és lojális.

 

Rólam

Barta Viktóriának hívnak, 12 éve vagyok folyamatosan a szakmában, a Vanillawaxot pedig 2018-ban hoztam létre.

A pályám során mindig is a gyantázás volt a fő tevékenységem, de csak a szülési szabadságomról visszatérve kezdtem el kizárólag wax szolgáltatásokkal foglalkozni.

Nagy hangsúlyt fektetek a technikára és a profi, professzionális anyagok használatára az összes munkafolyamat során. Megoldást kínálok azoknak a vendégeknek akik benőtt, gyulladt szőrszálakkal küzdenek.

 

A szalon

A szalon a Jásza Mari tértől pár perc sétára található. Könnyen megközelíthető több tömegközlekedési eszközzel is, közel van a belváros.

A harmónikus kialakításnak köszönhetően, a szalonnak barátságos, otthonos hangulata van, melyben két fényes, megfelelő méretű, jól felszerelt kezelő található.

További képek a szalonról

 

Munkatársak

A folyamatosan bővülő vendégkör miatt, tavaly év elején érkezett Anikó kolléganőm, így jelenleg ketten dolgozunk. A vendégek szeretik a Vanillawaxot, ajánlanak minket, és pozitív Google értékeléseket írnak. Egyre többen foglalnak hozzánk, így új munkatársat keresünk csapatunkba.

Google értékelések megtekintése

 

Jelentkezés

Küldj egy önéletrajzot e-mailben, illetve mellé egy rövid üzenetet, hogy miért jelentkezel hozzánk és mi tetszett meg az álláshirdetésben.

Az elérhetőségeinket az alábbi gombra kattintva találod meg.

 

Kapcsolati adatok